Bitseven: alles wat je moet weten over het crypto trading platform

Het uitwisselen van cryptocurrencies wordt steeds populairder. Hierdoor ontstaan er ook steeds meer platformen die het handelen in deze crypto-munten vergemakkelijken. Zo ook het handelsplatform Bitseven. In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over het crypto trading platform.

Wat is Bitseven?

BitSeven is een uitwisselingsbedrijf met een cryptocurrency-handelsplatform waarmee gebruikers leveraged orders kunnen plaatsen en winst kunnen maken met prijsvariaties. BitSeven heeft een gebruiksvriendelijke interface en heeft zeer eenvoudige stortings- en opnamemechanismen. Ook het proces om orders op de markt in te voeren, is erg gebruiksvriendelijk. De BitSeven-markt is zeer liquide en het bedrijf werkt eraan om ervoor te zorgen dat de beschikbare producten voldoen aan de verwachtingen van gebruikers. Zo kan het platform de beste service bieden tegen uitstekende tarieven.

De hoofdkantoren van BitSeven zijn gevestigd in Zürich (Zwitserland), Belize City, Belize (Midden-Amerika) en Tsim Sha Tsui (Hong Kong). Vanuit deze hoofdkantoren werkt het team om de belangrijkste activiteiten van de uitwisseling te beheren. De crypto uitwisselingsbedrijf werd in maart 2017 opgericht door ontwikkelaar Malik Amurlayev. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest populaire cryptohandelplatforms op de markt. Ben je benieuwd naar de man achter het succes van dit platform? Je kunt hem gewoon opzoeken op LinkedIn. Hier kun je zijn hele carrière volgen.

Wereldwijd

De services van BitSeven zijn wereldwijd beschikbaar omdat het platform niet is toegewijd aan een bepaalde regio. Maar de handelsparen bestaan wel uit de beschikbare cryptocurrencies en de USD. Er ligt dus wel een focus op die markt.

Het platform van BitSeven is beschikbaar in het Engels, Spaans, Portugees, Duits, Italiaans, Arabisch, Nederlands, Frans, Chinees, Turks, Pools, Tsjechisch en Japans. Gebruikers kunnen de taal van hun voorkeur selecteren op het tabblad in de rechterbovenhoek van het platform. Hier zie je een vlaggetje staan dat je kan veranderen naar een taal naar keuze.

Makkelijk te gebruiken

Een van de redenen waarom BitSeven zo populair is, ondanks het feit dat er niet zoveel cryptocurrencies beschikbaar zijn, is omdat het gewoonweg heel gemakkelijk te gebruiken is. Dit platform kan ook worden gebruikt voor beginnende gebruikers, zolang ze het concept van handelen, CDF’s en wat het betekent om long- en shorttransacties te positioneren, begrijpen.

Op het eerste gezicht lijkt het platform op een menu met gigantische letters. Hierdoor lijkt het haast onmogelijk om verdwaald te raken in het menu. Bovenaan het menu zijn duidelijk verschillende opties te zien, zoals handel met hefboomwerking, account, veelgestelde vragen, regels en klantenservice. Als je wilt gaan handelen of de markt wilt bekijken, moet je naar het kopje ‘Hefboomhandel’ gaan.

Alles wat je in de beurs wilt zoeken, is makkelijk te vinden. Ook de vragen over beleid een handelskosten zijn erg duidelijk uitgelegd. Zodra je je aanmeldt, heb je onmiddellijk een account. Dit zorgt ervoor dat mensen sneller geneigd zijn om zich aan te melden.

Verificatie en KYC

BitSeven is geen gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling. Hierdoor vereist het platform niet dat zijn gebruikers hun accounts verifiëren met Know Your Customer (KYC) -procedures om op de markt te kunnen opereren. Dit platform heeft eigenlijk zeer weinig beperkingen met betrekking tot de service. Zo kunnen gebruikers die liever anoniem handelen ervoor kiezen om zich bij BitSeven te registreren. Hier hoeven ze hun gegevens niet prijs te geven,

Het enige dat je hoeft te doen om met BitSeven te handelen, is een account aanmaken met je e-mailadres (dit moet je wel bevestigen via je mail), een wachtwoord instellen en een gewenst bedrag op het platform storten. Het opnemen van geld is net zo handig en snel als het storten van geld.

Fiat-valuta

BitSeven ondersteunt geen fiat-valuta’s op het handelsplatform. Het maakt alleen gebruik van stortingen en opnames via Bitcoin. Dit is misschien niet handig voor de mensen die gebruik maken van andere crypto munten. Maar doordat ze zich focussen op één munt, kan het wel allemaal een stuk sneller en efficiënter. Zo kan het zich volledig focussen op de blokbevestiging van Bitcoin. De opnamelimiet van het BitSeven-platform is 10 BTC, terwijl de minimale opname 0,001 BTC is. Voor stortingen kun je het gewenste bedrag storten, de minimale storting is 0,001 BTC.

Crypto op BitSeven

Zoals hierboven besproken staat het platform dus alleen Bitcoin toe. Tot nu toe is er dan ook geen ondersteuning voor nieuwe cryptocurrencies of fiat-valuta’s toegevoegd aan het platform. BitSeven heeft slechts 4 cryptocurrencies voor handel met hefboomwerking, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin. BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD en LTC/USD.

BitSeven richt zich dus op het verhandelen van 4 van de meest erkende cryptocurrencies in het crypto-ecosysteem. Er wordt alleen gehandeld tegen de Amerikaanse dollar (USD). BitSeven is geen spotmarkt. Dit betekent dat het zijn gebruikers niet toestaat rechtstreeks de cryptocurrencies te kopen waarmee ze werken, maar eerder CDF’s waarvan de waarde evenredig is aan die van de onderliggende activa.

Is Bitseven in bepaalde landen verboden?

Op dit moment heeft BitSeven is het niet helemaal bekend of de services in een specifiek land zijn verboden. Hoewel het in het verleden Amerikaanse burgers een tijdje van het platform moest verwijderen, maar inmiddels kunnen ook zij weer gebruik maken van het platform. Het is echter mogelijk dat sommige landen voorschriften en / of wetten hebben die de toegang van de bevolking tot handelsplatforms zoals deze beperken. In deze gevallen krijgen gebruikers uiteraard geen toegang tot de dienst.

Dit scenario kan gebruikelijk zijn in landen met strikte beperkingen op financiële diensten via internet, zoals in het geval van Noord-Korea.

Total
0
Shares
Previous Article

Rijkste landen 2023

Next Article
CEO Betekenis + En wat doet een CEO?

CEO Betekenis + En wat doet een CEO?

Related Posts