Extra vakantiegeld nodig? Verkoop je oude iPhone

Een makkelijke manier om wat extra vakantiegeld te verdienen is door gemakkelijk wat oude spullen te verkopen en weet je wat veel geld waard is? Dat zijn oude iPhones! In deze blog vertellen we je precies waarom je wel of niet je oude iPhone moet verkopen en wat een iPhone bijvoorbeeld ook nog waard is.

Waarom je oude iPhone verkopen?

Veel mensen vinden het geen slim idee om hun oude iPhone te verkopen. Redenen waarom ze deze bijvoorbeeld bewaren zijn:

  • Ik ga de telefoon ooit weggeven aan een bekende

  • Ik ga de telefoon bewaren, als er ooit problemen zijn met mijn huidige telefoon dan kan ik deze weer gebruiken
  • Ik heb geen zin om allemaal mensen via Marktplaats aan de deur te krijgen
  • Ik ben bang dat iemand bij mijn gegevens kan die er op staan

Wat veel mensen niet weten is dat ze een hun oude iPhone heel makkelijk kunnen verkopen via verschillende websites. Zo kan je jouw oude iPhone verkopen aan Fixje. Dit is 100% veilig en je ontvangt direct je geld. Het bewaren van een oude iPhone heeft in de meeste gevallen geen zin. Dit komt omdat de batterij van een iPhone kapot gaat wanneer je deze lange tijd niet gebruikt, het is dan ook niet slim om deze voor lange tijd te bewaren. Naast de batterij daalt ook de waarde van het toestel snel en is het financieel gezien geen slimme keus om een toestel voor lange tijd te bewaren.

Gaat je nieuwe iPhone kapot?

Bij het kopen van een nieuwe of een refurbished iPhone zijn veel mensen bang dat deze kapot gaat. Ze bewaren hun oude iPhone dan als back-up. In de praktijk maakt niemand hier gebruik van aangezien alle data op het nieuwe toestel staat. Wanneer deze kapot is, kun je deze vaak snel laten herstellen en in meer dan 99% is een telefoon gewoon te herstellen.

Hoeveel is een iPhone waard?

Nu je op de hoogte bent dat het verkopen van je iPhone heel makkelijk is, wil je natuurlijk weten hoeveel een oude iPhone nog waard is? De waarde van een toestel wordt bepaald door meerdere factoren zoals:

  • model van een iPhone
  • opslagcapaciteit van het toestel
  • de capaciteit van de batterij
  • uiterlijke staat van het toestel
  • technische conditie van het toestel (of alles goed functioneert of dat er problemen zijn met het toestel)

Hoe beter en nieuwer het toestel in alle opzichten is, hoe hoger de prijs voor het toestel zal zijn. De prijs die op dit moment maximaal wordt betaald voor een iPhone 8 Plus is bijvoorbeeld 110 euro. Heb je een iPhone 11? Dan kan de verkoopwaarde oplopen tot 330 euro.

Total
0
Shares
Previous Article

Geld lenen tegen de beste voorwaarden? Hier moet je op letten

Next Article

Waarom je als ondernemer EVBox Charging Stations moet hebben

Related Posts