Koersstijgingen Crypto, dit kan je verwachten van Bitcoin komend jaar

Ben je benieuwd wat de Bitcoin aankomend jaar gaat doen? Wij hebben de verwachtingen van crypto experts op een rij gezet en zij komen met verbluffende resultaten voor het dit jaar. Lees nu dit hele artikel. 

Alles gaat natuurlijk snel in 2021. Zo zien we ook dat de Bitcoin vaak nog steeds rare sprongen maakt. Maar ook is het de verwachting dat steeds meer bedrijven zich gaan storten op de Bitcoin aankomend jaar en het steeds toegankelijker wordt om te investeren in Bitcoin. Steeds meer bedrijven, maar ook overheden kiezen voor de voordelen van Bitcoin. Afhankelijk van de Bitcoin koers zien we ook dat bedrijven als Facebook en Tesla zich weer gaan mengen in het gedrang.   

Wat doet de Bitcoin op korte termijn

Aan het einde van het jaar is de Bitcoin flink gedaald, maar dat hoeft niets te zeggen over de toekomst van de munt. We zien dat hij alweer een opwaartse trend heeft ingezet. Wat we natuurlijk altijd zien bij de Bitcoin is dat hij flink kan schommelen. Maar nu ook enorme bedrijven met veel naam en faam over de wereld hebben geïnvesteerd in Bitcoin is de verwachting dat hij toch wel weer gaat stijgen in de komende maand. 

De Bitcoin is 100.000 waard in 2022 

Natuurlijk blijft het maar gissen, maar als we de experts mogen geloven zal de Bitcoin groeien naar een waarde van 100.000 euro aan het einde van december. In 2023, 2024 en 2025 zijn er prognoses dat de echte stijging wordt ingezet. Dit heeft te maken met de inkoop. Steeds meer mensen zien dat crypto echt toekomst heeft en zo zal wereldwijd 40% van de mensen een wallet hebben met crypto. Wanneer dit gebeurt zal je zien dat vooral de Bitcoin hier veel profijt van heeft als oudste munt op de markt. 

De Bitcoin daalt, want hij is niet milieuvriendelijk

Toch is er helaas ook één van de verwachtingen dat de Bitcoin niet zo flink zal stijgen als de afgelopen jaren. Dit omdat ze nog steeds werken volgens de proof of work methode. Deze methode is totaal niet duurzaam te noemen. Zo kost de Bitcoin miljoenen misschien zelfs miljarden per jaar aan energie. Met deze energie kan zo veel kostbaarder worden omgegaan en daarom is er de proof of stake methode verzonnen. Dit scheelt zo’n 1000 keer de impact aan energie. Tot Bitcoin hier ook op overgaat al er toch behoorlijk wat stijging misgelopen worden is een verwachting 

De grootste stijging ooit

Er zijn verhalen die de ronde doen over de Bitcoin dat hij misschien wel de miljoen kan aantikken in 2025. PlanB wordt het ook wel genoemd. Deze is ontwikkeld door een Nederlander die de Bitcoin tot in de puntjes kent, het kopen van Bitcoin moet je volgens hem zeker doen. Zo zegt hij dat de verwachtingen zijn dat juist doordat de Bitcoin schaars is hij richting de miljoen aan waarde zal gaan. Doordat er maar 21 miljoen munten zijn waarvan er ook ieder jaar wat uitstromen is er een kans dat er Bitcoin geshopt gaat worden. Tot die tijd kunnen we helaas alleen speculeren. 

Meer weten over plan B? Bekijk dan deze video!

Total
0
Shares
Previous Article

Wat is Ethereum 2.0 en wat gaat er veranderen?

Next Article

Persoonlijke lening en de inflatie: alles wat je moet weten

Related Posts