Ruben Bontekoe: Wat is het vermogen van miljonair Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe: Wat is het vermogen van miljonair Ruben Bontekoe?

Wat zijn de vermogens van bekende Nederlandse ondernemers? Hoe leven ze? Met welke auto rijden ze? Bezitten ze een groot huis of een luxe appartement of allebei? Wonen ze in de randstad of op het platteland? Dit zijn zowat de belangrijkste zaken die we te weten willen komen over deze ondernemers. Veel mensen kijken op naar deze ondernemers omdat ze dingen bereikt hebben die ze zelf ook graag zouden willen bereiken. Mensen willen weten hoe deze ondernemers hun vermogen hebben opgebouwd zodat ze ze kunnen gebruiken als inspiratiebron om succesvol te worden in hun eigen leven. Eén van deze interessante ondernemers is Ruben Bontekoe. In dit artikel bespreken we kort het succes dat hij samen met zijn partner Nikkie Plessen heeft bereikt.

Wie is ondernemer Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe vergaarde zijn miljoenen in eerste instantie door zijn bedrijf in de liftenindustrie. In 2011 werd zijn bedrijf Axess wel failliet verklaart maar dat hield Ruben Bontekoe niet tegen om verder te ondernemen een mooi vermogen te verzamelen. Hij was manager van LTF BV in Utrecht in de jaren 90. Nadien was hij directeur van het bedrijf Armo Nederland BV uit Harderwijk.  Sinds 2012 is hij eigenaar en partner bij het uiterst succesvolle NP Fashion BV. Een bedrijf dat hij samen runt met zijn partner, Nikkie Plessen. Ze hebben samen twee kinderen , één dochter en één zoon.

Wie is Nikki Plessen, de partner van Ruben Bontekoe?

Nikkie Plessen, geboren in Utrecht op 8 mei 1985, is een Nederlandse modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. In 2011 lanceerde ze haar eigen modemerk, namelijk NIKKIE. Ze heeft ook veel programma’s gepresenteerd, waaronder ‘Can’t Buy Me Love’ en ‘We Love The 90’s Met Nikkie’.

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie ‘Onderweg naar Morgen’. Daarna heeft ze nog vele rollen gespeeld in onder andere Goede tijden, Slechte tijden en Kees & Co. In 2008 is ze overgestapt van TMF naar RTL. Daar presenteerde ze onder andere‘Can’t Buy Me Love’ en ‘We Love The 90’s Met Nikkie’. In 2011 lanceerde ze haar eigen modemerk, NIKKIE. Sinds april 2020 is ze als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma ‘Dragons’ Den’.

Hoeveel verdienen Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen?

Op hun Instagram pagina’s kunnen we zien dat ze met volle teugen genieten van het leven. Ruben en Nikkie delen op Instagram foto’s van hun vakanties op Ibiza, dure etentjes met vrienden en ritjes in luxeauto’s. Niet verwonderlijk want het salaris van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen zou naar schatting zo’n 5,7 miljoen euro per jaar zijn. Uiteraard is dit geen vast salaris. Hun bedrijven kunnen het immers jaarlijks beter of slechter doen. Ook voor deze ondernemers heeft de coronacrisis een impact gehad. Maar ervan uitgaande dat ze 5,7 miljoen euro verdiende dan is het salaris van Ruben en Nikkie als volgt.

  • Geschat jaarlijks inkomen: 5,7 miljoen euro
  • Geschat maandelijks inkomen: 475 000 euro
  • Geschat wekelijks inkomen: 110 000 euro
  • Geschat dagelijks inkomen: 15 659 euro
  • Geschat uurloon: 652 euro

Uiteraard verdienen ondernemers dit bedrag niet ieder uur, maar met de info die we hebben zou deze schatting ongeveer in de buurt komen. Met deze bedragen is het uiteraard mogelijk voor Ruben en Nikkie om een aardig vermogen bij elkaar te verzamelen. Hoeveel dit is en wat ze ermee doen lees je hieronder.  

Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?

Naar schatting zou het vermogen van Ruben Bontekoe tussen de 25 miljoen en 30 miljoen euro zijn. Zoals gezegd heeft Bontekoe dit vermogen verdient met diverse ondernemingen, waaronder ook ondernemingen met zijn vriendin Nikkie Plessen. Hoe Ruben Bontekoe zijn vermogen spendeert is uiteraard niet volledig gekend. Uiteraard kunnen we wel een goed beeld schetsen met de info die we op het internet kunnen vinden. We weten wel dat Ruben Bontekoe met een Mercedes G-klasse rijdt. De auto staat officieel op de naam van zijn vriendin maar ook Ruben Bontekoe wordt er regelmatig mee gespot. Een Mercedes G-klasse is geen goedkope auto. Deze luxeauto heeft een prijskaartje van zeker 200 000 euro. Natuurlijk spendeert Ruben Bontekoe zijn vermogen niet enkel aan auto’s. We kunnen aannemen dat een groot deel van zijn vermogen in ondernemingen en vastgoed zit.

In 2018 kochten Ruben en Nikkie een pand van hun buren in de Amsterdamse Van Eeghenstraat. Prijskaartje; maar liefst 6 miljoen euro. Het pand wordt in 2021 nog steeds verbouwd maar de bedoeling is om er appartementen van te maken. De verhuur hiervan moet volgens Ruben en Nikkie zo’n 5000 euro per maand opbrengen.

Naast hun pand in de Van Eeghenstraat bezitten Ruben en Nikkie ook een monumentaal pand aan het Vondelpark. Het pand, met prachtig uitzicht op het Vondelpark, heeft hoge plafonds, grote ramen en is rijk aan karakteristieke details. Ruben en Nikkie lieten het pand zorgvuldig restaureren. De originele deurposten bleven bewaard en een ontbrekende leeuw in de plafondlijst werd nagemaakt. Door de vorige eigenaars werd een moderne haard geplaatst in de woonkamer maar Ruben en Nikkie lieten deze vervangen door een meer authentiek exemplaar. Ze lieten het pand ook verder openmaken, deuren werden verplaatst, muren werden weggehaald om de doorkijk te vergoten en een gevoel van ruimtelijkheid te creëren. Resultaat, ze zijn in het bezit van een prachtig authentiek pand aan het Vondelpark dat zeker bijdraagt aan hun groot vermogen.

Lees ook eens:

Won Yip vermogen: hoeveel verdient de horecakoning?

Peter Gillis vermogen: hoeveel verdient de ondernemer van Massa is Kassa?

Total
0
Shares
Previous Article
Ruben Bontekoe: Wat is het vermogen van miljonair Ruben Bontekoe?

Verhuurdersverklaring: Voorbeeld + Uitleg

Next Article

Wat kan een digital marketing freelancer voor jou betekenen?

Related Posts