Wat zijn de voordelen van een bestelautoverzekering?

Heb je wel eens nagedacht over een bestelautoverzekering afsluiten? Als ondernemer wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben, zodat je de bedrijfsactiviteiten zonder al te veel zorgen uit kan blijven voeren. Zonder een goede bestelauto kan je de activiteiten niet uitvoeren, omdat je geen vervoermiddel hebt om bij de klanten te komen. En zonder verzekering mag je de weg niet op. Maar waarom zou je dan een zakelijke verzekering afsluiten in plaats van een personenautoverzekering? De voordelen van deze verzekeringsopties zijn eindeloos. Onderstaande informatie zet de meest voorkomende voordelen voor jou op een rij.

 

Beschermen van de bestelauto en financiën

Een eerste voordeel van een bestelautoverzekering afsluiten is vanwege de bescherming die deze verzekering voor jou biedt. Je wilt je vervoermiddel zo goed mogelijk beschermen, omdat het jouw steun en toeverlaat is bij het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten. Een probleem met de wagen zorgt automatisch voor het stilliggen van de activiteiten. Of je nu kleinere pakketten of meubels bezorgt, je wilt dat je goed beschermt de weg op gaat. De verzekering dekt een groot aantal schades, zoals bijvoorbeeld een schade door ongevallen, brand en diefstal. Ondanks dat er onderweg altijd wat kan gebeuren, weet je dat je de hulp kan krijgen die nodig is om deze problemen weer op te lossen. Zonder dat je alleen voor de kosten opdraait en lang moet wachten. De vergoedingen voorkomen dus ook dat jouw bedrijf in de financiële problemen komt.

 

Financiële gemoedsrust voor iedere bedrijfsauto

De financiële gemoedsrust na een bestelauto- of vrachtwagenverzekering afsluiten is dus een tweede voordeel dat je behaalt. Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken over de financiële kant die bij ongevallen en andere schades komt kijken. Of het nu gaat om een kleine schade of een vrachtwagen die helemaal niet meer rijdt, je zorgt dat je er niet meer alleen voor staat. Je moet er dan wel voor zorgen dat je een verzekering hebt die volledig bij je past. Er is daarom veel flexibiliteit bij de verzekeringen terug te vinden. Je past de dekking helemaal aan jouw wensen en behoeften aan. Niet alleen kun je hiervoor kijken naar een van de basisverzekeringen, maar ook de aanvullende dekkingen die de verzekeraar aanbiedt. Jouw verzekering gaat je helpen om de bedrijfsauto tot in de volledigheid te beschermen.

 

Straal meer betrouwbaarheid uit

Met behulp van een goede vrachtwagenverzekering of een verzekering voor een van jouw andere bedrijfsauto’s zorg je ervoor dat je direct weer de weg op kan. Een basisverzekering is verplicht om in de auto’s te mogen rijden. Door dan ook voor aanvullende opties te kiezen, toon je dat je serieus bezig bent met de bescherming van jezelf en anderen. Jouw goed verzorgde bestelauto straalt professionaliteit uit en draagt dus ook bij aan de geloofwaardigheid van de onderneming. De verzekering voorkomt dat klanten naar jouw concurrenten gaan. En kom je toch in een ongeval terecht? Dan weet je zeker dat je weer snel de weg op kan voor jouw werkzaamheden.

Total
0
Shares
Previous Article

Waarom je een BKR-registratie wilt voorkomen met een auto-abonnement

Next Article

Weet jij al waar jij de beste bedrijfsautoverzekering kunt afsluiten?

Related Posts