Weet jij al waar jij de beste bedrijfsautoverzekering kunt afsluiten?

Een bedrijfswagen verzekeren is niet alleen heel verstandig, het is ook nog eens verplicht in Nederland. Zonder goede verzekering mag je niet de weg op met je wagen. Veel ondernemers vinden het lastig om een autoverzekering te vinden. Vaak is de polis veel te duur of hij dekt juist veel te weinig. Om je een eindje op weg te helpen, willen wij je daarom meer vertellen over de bedrijfsautoverzekering Univé. Deze verzekering biedt niet alleen alles wat je nodig hebt, maar is ook nog eens voordelig. Voeg je daarnaast ook nog een aantal aanvullende verzekeringen toe, dan haal je echt het onderste uit de kan. Wij laten je zien hoe je deze verzekering afsluit.

 

Kiezen wat je nodig hebt

Je moet hard werken voor je geld en dus is het belangrijk dat je verstandig met je geld omgaat. Kies daarom altijd een verzekering die bij de leeftijd van je wagen past. Bijvoorbeeld; heb je een gloednieuwe auto, dan kun je de allrisk bestelautoverzekering Univé kiezen. Met deze verzekering kun je er zeker van zijn dat alle soorten schade uitgekeerd worden. De overige polissen bieden deze zekerheid niet. Dat heeft te maken met de leeftijd van je wagen. Is deze nieuw, dan is het de moeite waard om de wagen weer te repareren wanneer deze schade heeft opgelopen. Is je wagen echter ouder, dan is de dagwaarde vaak al snel lager dan de kosten die een eventuele reparatie met zich meebrengen. Het is in dat geval daarom al snel voordeliger om een andere auto te kopen. Kijk daarom goed naar de leeftijd van je wagen wanneer je een verzekering gaat kiezen. Op die manier kun je er namelijk voor zorgen dat je niet onder- of oververzekerd raakt. Dat kan namelijk in beide gevallen heel ongunstig uitvallen. Weet je de leeftijd van je wagen niet? Gebruik dan de tool op de site van Univé waarmee je aan de hand van je kentekenplaat de leeftijd van je wagen kunt achterhalen.

 

WA en WA+ Beperkt Casco

Als je een wagen hebt van zes jaar of ouder, is de WA+ Beperkt Casco verzekering een goede keus. Deze verzekering biedt minder mogelijkheden dan de allrisk verzekering, maar dekt wel schade die je opgelopen hebt door bijvoorbeeld een aanrijding met een loslopend dier. Ook schade die ontstaan is als gevolg van natuuromstandigheden, kan door je verzekeraar vergoed worden. Heb je een auto van negen jaar of ouder? Kies dan enkel de WA-verzekering. Met deze optie worden alle onkosten van de tegenpartij vergoed wanneer jij een ongeluk veroorzaakt hebt.

 

Kies de juiste aanvulling

Op de site van Univé kun je niet alleen je basisverzekering regelen, maar ook aanvullende verzekeringen kiezen. Bekijk deze even goed om alles uit je verzekering te halen. Kies bijvoorbeeld voor pechhulp. Met deze optie kun je altijd een monteur inschakelen wanneer je wagen er onverhoopt mee ophoudt. Lees de voorwaarden altijd even goed door zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Total
0
Shares
Previous Article

Wat zijn de voordelen van een bestelautoverzekering?

Next Article

Hoe verzeker je je woning op de juiste manier?

Related Posts