De 5 smartphones met de beste camera’s op een rij

Wanneer je dol bent op fotograferen, maar een spiegelreflex te duur vindt. Dan doe je er goed aan om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Wij zetten de smartphones met beste camera’s voor je op een rij. 

Je bent toe aan een nieuwe smartphone, en nu is het tijd voor een smartphone waarmee je ook goed kan fotograferen. Vroeger keer je waarschijnlijk naar het aantal megapixels, maar tegenwoordig zijn er belangrijkere dingen om op te letten. Bijvoorbeeld: Hoe groot is de sensor, hoeveel verschillende lenzen en wat voor zoomfunctie heeft de camera. Dat maakt het zoeken naar de smartphone met de beste camera ook ingewikkelder dan je denkt. 

Apple iPhone 14 Pro

Eindelijk is het zo dat de Iphone Samsung heeft ingehaald als het gaat om de beste camera. Met de iPhone 14 hebben ze een smartphone op de markt gebracht die van ongelofelijke kwaliteit is. Maar toch raden wij je aan om een iPhone 13 pro kopen, waarom wij dit aanraden lees je op nummer drie in de lijst. 

De iPhone 14 pro scoort hoog door de 4 lenzen, de standaard lens heeft een 48 megapixel camera. Maar vooral de beeldstabilisatie is ontzettend verbeterd bij de iPhone 14 pro. 

Samsung Galaxy S22 Ultra 

Niet ver van de iPhone is daar natuurlijk Samsung. Jaar na jaar scoorden ze hoger op gebied van camera’s dan Apple. Maar toch is het dit jaar minder. Dit heeft vooral te maken met de duur dat je kan filmen en fotograferen. Zo heeft hij nog steeds ontzettend goede camera’s met maar liefst 10 optische zoom. De processor is zeer krachtig, maar de batterijduur laat toch te wensen over. Ook is de prijs aanzienlijk gestegen ten opzichte van de vorige Samsung Galaxy. 

Iphone 13 Pro 

Wij noemden het al even in de eerste alinea, maar wil jij een toestel met een goede camera, dan kan je beter voor de iPhone 13 Pro kiezen van voor de iPhone 14. Dit heeft alles te maken met de prijs. Want je kijkt als consument ook naar de prijs- kwaliteitverhouding. Dit is bij deze Iphone’s zo groot dat je naar onze mening beter kan kiezen voor dit toestel. 

Oppo Find X5 Pro 

De laatste Jaren heeft Oppo flink aan de weg getimmerd en zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk ook in Europa. De camera van Oppo schoort extreem hoog door DXO. Hij heeft 3 camera’s aan de achterzijde, in totaal kan je hier 5x mee zoomen. Ook de batterij is een groot voordeel. Zo laat hij binnen 15 minuten je telefoon voor de helft op. Het nadeel is dat het geheugen niet verder uit te breiden is en dat ook deze smartphones stukken duurder zijn geworden. 

Sony Xperia 1 IV 

Zelf ontwikkeld Sony niet zijn camera’s. Dit is misschien wel het grote voordeel. Zo worden ze door Zeiss ontwikkeld en beschikken ze over een T* coating waardoor je geweldige foto’s kan maken. Ook kan je zelf de diafragma instellen en hierdoor prachtige onscherpe of juiste scherpe achtergronden krijgen. Wil je liever filmen, dan ben je met de Sony misschien nog wel het beste uit van al deze telefoons. Ook de prijs is behoorlijk goed. Dus dit is zeker een waardige telefoon voor in deze lijst. 

Total
0
Shares
Previous Article

Waarom ondernemers moeten kiezen voor financial lease

Next Article

Een agenda kopen? Hier moet je op letten

Related Posts