De beste truffels voor de juiste prijs 

Te veel betalen voor truffels, online staan er verschillende prijzen. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met drie truffels voor de juiste prijs en van goede kwaliteit. 

Steeds vaker kiezen vrienden ervoor om lekker thuis te blijven en samen te genieten van een goede ‘’space’’. Waarom niet lekker genieten van truffels en dan een portie waar je niet te veel voor betaald. Met goed truffels zal je merken dat je even helemaal kan ontspannen en niet in je hoofd blijft zitten. Maar dan moet je wel de juiste truffels kopen, want er zijn ook veel waarvan het effect maar klein is.

Mexicana Truffels 

Dit is misschien wel de oudste truffel, in ieder geval staat hij geschreven in geschriften. Al meer dan 2000 jaar lang gebruiken inheemse volkeren in Noord- en Centraal-Amerika deze truffel. Hij werd de paddenstoel van de goden genoemd. Albert Hofmann de uitvinder van LSD heeft de Mexicana truffels gebruikt om deze drugs te ontwikkelen. De prijs- kwaliteitverhouding van deze truffels zijn geweldig en daarom is dit één van de meest gekochte truffels op de markt. 

Pajaritos Truffels

Pajaritos betekent in het Spaans vogeltjes. Deze truffels worden zo genoemd omdat je effecten kan ervaren van vrijheid. Daarnaast word je er heel sociaal, creatief en filosofisch van. Deze truffel zorgt voor een heel nieuw en verassend perspectief. Flinke lachbuien zijn dan ook het effect van deze truffels. Daarnaast zijn ze erg goedkoop en zeer geschikt voor nieuwe gebruikers. 

Tampanensis Truffels 

Heb jij weleens Harry Potter gezien? Deze truffels zijn vernoemd naar: ‘de steen der wijzen’. Dit komt doordat dit een truffel is dit met je gedachtes aan de haal gaat. Zo word je er enorm filosofisch van en ga je een onvergetelijke reis tegemoet. Dat is heel aantrekkelijk juist omdat deze truffels behoren tot de goedkopere soorten. Ze heten echter Tampanensis truffels omdat ze afkomstig zijn uit Tampa in Florida. Daar werden ze pas laat 1900 ontdekt en hierna op de markt gebracht door Paul Stamets. 

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van de truffel in Amsterdam? Bekijk dan eens deze video over truffels

Total
0
Shares
Previous Article

De 4 populairste alternatieven voor Ethereum

Next Article

Wat zijn de trends op het gebied van raamdecoratie? 

Related Posts