Financial lease voor ZZP’ers: bereken je kansen op succes

Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om hun auto uit te zoeken via een financial lease contract. En eigenlijk is dat ook helemaal niet zo gek. Want naast dat je de keuze hebt uit een enorm divers wagenpark, zijn er ook een aantal andere belangrijke voordelen verbonden aan deze vorm van leasen. Is je interesse gewekt? En kom je er maar al te graag meer over te weten? In dit blog hebben we de grootste voordelen voor jou als ZZP’er alvast op een rijtje gezet. 

Je zorgt voor een professionele uitstraling door te kiezen voor een nieuwe auto via financial lease 

Een van de grootste voordelen van een auto rijden via financial lease, is de professionele uitstraling. Je hebt namelijk de keuze uit een divers aanbod aan auto’s in de nieuwste uitvoeringen. Hierdoor wordt het comfort op de weg vanaf het eerste moment vergroot, zodat je erg prettig kunt rijden naar klanten of leveranciers. 

Een contract voor financial lease sluit je eenvoudig en snel online af 

En wil je graag gebruik maken van financial lease? Dan heb je dit in een mum van tijd geregeld. Het afsluiten van een passend contract doe je eenvoudig en snel online. Op deze manier selecteer je erg makkelijk in wat voor soort auto je wilt rijden en wat de voorwaarden zijn van het contract zijn ook erg snel online terug te vinden. En dat maakt het afsluiten van het juiste contract meteen weer vele malen makkelijker om te doen. Weet je op dit moment al precies wat voor soort auto je het liefste kiest voor je eigen onderneming? 

Fiscaal erg aantrekkelijk voor je eigen onderneming 

En maak je de keuze om in een auto te rijden met een financial lease contract? Dan merk je dat dit fiscaal ook nog eens erg aantrekkelijk kan zijn voor je eigen onderneming. Daarnaast weet je altijd zeker dat je de auto maximaal gebruikt en na het aflopen van het contract heb je de auto weer erg makkelijk ingeleverd. Overtuigd geraakt van alle voordelen? Dan is het een erg goed idee om het aanbod aan auto’s voor je eigen bedrijf een keer met elkaar te vergelijken. Jouw financial lease contract is dan binnen de kortste keren al geregeld. Wie weet ontvang je binnenkort al de sleutels van je gloednieuwe auto voor je eigen onderneming, nadat je financial lease berekenen bij Financialleaseforyou hebt uitgevoerd.

Total
0
Shares
Previous Article

Ben je ondernemer? Begin alvast aan je voorbereidingen voor kerst

Next Article

A-serie vs. S-serie: welke Samsung-smartphone is het beste voor jou?

Related Posts