Geld goed spenderen, dat doe je aan een Parker

a pen on a notebook
Photo by Arina Krasnikova on Pexels.com

Op deze site hebben we het veel over geld. Hoe je geld bespaart, hoe je geld verdient maar natuurlijk ook over hoe je geld nu goed spendeert. Over het algemeen wordt een uitgave als ‘goed’ beschouwd als je hier heel veel plezier uit haalt of als het je meer geld oplevert. Dat is een dingetje, want wat is nu veel plezier of wanneer haal je er geld uit? Daar verschillen de meningen over en zijn verschillende opvattingen over, maar toch gaan we een beetje een oordeel proberen te vellen over een bepaalde uitgave, namelijk die aan een parker pen. Deze pennen zijn wereldwijd bekend en dat is niet geheel zonder reden, wij vertellen je alles over deze pennen en waarom ze een goede aankoop zijn. Dat doen we in 500 woorden, dus laten we maar snel aan de slag gaan. 

Wat is een Parker pen?

Allereerst willen we even mededelen dat hoewel we hebben gezegd dat een Parker pen wereldwijd bekend is, het niet gek is als je dit niet kent. Voor de mensen die een pen van dit merk/het bedrijf nog niet kennen, hebben we dit kleine stukje geschreven. Parker pennen zijn de bekendste ter wereld zoals gezegd, en kenmerken zich door het pijl clipje. Deze is ontworpen in 1933 door ene Joseph Platt. Een Parker pen komt meestal uit Engeland, Canada of Frankrijk en garandeert dus ook de beste kwaliteit. Dit vertaalt zich terug in de pennen zelf, maar daarover later meer. Het bedrijf is al gestart in 1888 door George Safford Parker. Hij startte omdat hij zich ergerde aan allerlei kapotte pennen en lekkende pennen in zijn vak als leraar, daardoor startte hij het bedrijf naast deze baan. Op een gegeven moment waren zijn grootste klanten leerlingen, maar uiteindelijk groeide dit helemaal uit tot een wereldwijd bedrijf. 

Kwaliteit

Zoals al gezegd, is een Parker pen eentje waar je kunt uitgaan van de goede kwaliteit. Het motto van dit bedrijf is ‘Making a better pen’. Je zou kunnen stellen dat dit wel gelukt is, want deze pennen gaan ongelooflijk lang mee. Daarnaast zijn de pennen er in allerlei soorten en allerlei designs, maar is het kenmerkende clipje een element dat altijd aanwezig is. Die kwaliteit, daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Parker pennen worden gezien als de beste ter wereld, vraag het maar eens na. 

Prijs

Dan de prijs. De prijs, die kun je zelf bepalen. Omdat je vrij bent om een bedrag in te vullen bij het winkelmandje? Nee, dat niet. Hoe dan wel? Omdat er pennen zijn in allerlei verschillende prijsklassen. Vanaf ongeveer €10 tot aan wel €3.500, je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Daarnaast zijn er vanzelfsprekend ook pennen in de middenklasse, deze kun je zelf kopen of geven als een cadeau. Het wordt over het algemeen als een mooi cadeau gezien bij promotie of bij een andere zakelijke aangelegenheid. Toch snappen we het ook heel goed als je hem zelf wil houden, helemaal terecht natuurlijk! 

Total
0
Shares
Previous Article

Softwaremogelijkheden om meer geld te verdienen 

Next Article
persons pointing at the numbers on the invoice

Wat houdt factoring voor zzp’ers in?

Related Posts