Ontwikkel business apps met het Microsoft Power Platform!

In dit artikel leggen we je in een notendop uit wat het Microsoft Power Platform is en waarom jouw onderneming hier gebruik van moet maken! Dit platform bestaat simpelweg uit services en applicaties die gebaseerd zijn op de cloud. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijk Business Apps en analyses creëren. Hierbij is kennis van code geen vereiste, waardoor het platform ontzettend gebruiksvriendelijk is voor elke organisatie. Door visuele elementen toe te voegen kun je al een krachtige app bouwen. Door Microsoft Power Platform in te zetten kun je sneller applicaties bouwen en inspelen op technologische ontwikkelingen en kansen.

 

Maak kennis met Power Apps

Een ontzettend populaire tool onder Microsoft Power Platform zijn zogeheten “Power Apps”. Deze service zorgt ervoor dat elk bedrijf op een eenvoudige en snelle wijze op maat gemaakte apps kan creëren. Hierbij heb je keuze uit mobielvriendelijke apps en web-apps. Daarnaast kun je Power Apps ook integreren met andere Microsoft-producten. Hierbij kun je denken aan Office 365 en Dynamics 365, maar je hebt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een andere externe software. Door te kiezen voor power apps kom je veel voordeliger uit. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van code is het ontwikkelingsproces veel sneller.

Automatiseer je Power Apps

Wil jij geen tijd en moeite meer stoppen in het handmatig optimaliseren van je workflows en processen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Door Power Automate is het namelijk mogelijk om workflows te automatiseren! Dit systeem zorgt ervoor dat huidige systemen en apps samen worden gebracht. Hierbij kunnen ook verschillende services, zoals Office 365, worden samengevoegd. Automatisering is perfect voor organisaties die vaak herhaaldelijke werkzaamheden hebben, want op deze manier kan de efficiëntie binnen de organisatie naar een hoger niveau worden getild. En dat is natuurlijk waar elk bedrijf naar streeft!

Meer productiviteit met Microsoft Workplace

Microsoft Modern Workplace is een platform dat diverse tools en services van Microsoft samengevoegd om een efficiënte en productieve werkomgeving te creëren. Binnen het platform zijn Microsoft 365 Azure applicaties te vinden, zoals Teams, OneDrive, Microsoft Power Platform en noem het allemaal maar op! Hierdoor kunnen medewerkers eenvoudig vanaf elk apparaat met elkaar communiceren, bestanden delen en taken beheren. Dit zorgt dus voor een optimale samenwerking binnen de organisatie. Doordat er alleen een internetverbinding nodig is, kunnen medewerkers heel flexibel te werk gaan, zoals wanneer ze onderweg zijn. Ideaal voor elke organisatie!

 

Maak gebruik van een hybride identiteit

Voordat je gebruik maakt van Microsoft Cloud is het handig om een hybride identiteit toe te passen. Hierdoor kun je namelijk gebruik maken van alle functionaliteiten die Microsoft Cloud in huis heeft. Hierbij kun je denken aan Modern Workplace of Teams. Daarnaast kun je door een hybride identiteit ook genieten van extra gebruiksgemak, bijvoorbeeld werken zonder wachtwoord en een multi-factor authenticatie instellen, zodat de veiligheid extra wordt gewaarborgd.

 

Kortom, het gebruik van Microsoft Power Platform en Modern Workplace kan veel belangrijke taken uit je handen nemen, zodat jij meer tijd overhoudt voor het ondernemen!

 

Total
0
Shares
Previous Article

Starten als ondernemer: heb je hier al aan gedacht?

Next Article

Optimaliseer je financiële processen: 3 tips

Related Posts