7 Budget trektocht items die je moet hebben

Wil je een trektocht maken, maar niet te veel geld uitgeven? Dan moet je zeker dit artikel eens lezen. Wij zetten 7 items op een rij die je in huis moet halen.

In de outdoorwereld kost het vaak veel geld. Fancy spulletjes en de nieuwste gear, met merken als Therm-a-rest, Patagonia en Osprey schieten de prijzen door het dak. Maar nu dachten wij, kan dit niet goedkoper? Daarom hebben wij 7 budget items die je moet hebben voor je eerstvolgende trektocht op een rij gezet. 

3-daagse trektocht op de Veluwe

Wil jij een trektocht op de Veluwe gaan maken? Bekijk dan de link voor een toffe trekking op de Veluwe. Deze maak je samen met een ecoloog, wildplukexpert en hikingexpert. Je gaat enorm veel leren terwijl jij een trektocht over de Veluwe maakt. 

7 trektocht items op een budget 

Wij hebben 7 items gevonden voor jou eerstvolgende trektocht die je in huis wil halen! 

1.     Naturehike Cloud 2

Je wil niet te veel geld uitgeven aan een tent, maar je wil wel een lichtgewicht tent in huis halen? Voor € 149,- haal jij deze lichtgewicht tent van Naturehike in huis. Dit merk heeft meerdere imitatie producten die veel lijken op ontwerpen van grotere merken. Zo lijkt deze tent ontzettend veel op de MSR Hubba Hubba NX 2 tent, maar dan is hij 3x goedkoper. Ik heb veel mensen gezien met deze tent en ze waren altijd razend enthousiast vooral voor deze prijs. 

2.     BRS Titanium stove (BRS-3000T)

Een brandertje mag niet ontbreken wanneer jij een trektocht gaat maken. Bij AliExpress haal jij de BRS Titanium stove voor nog geen € 15,-. Dit is 3x goedkoper dan een brandertje van bekendere merken. Daarnaast is het ook nog eens 1 van de lichtste brandertjes op de markt. Met een gewicht van 25 gram kan je bijna geen lichter brandertje in huis halen. 

3.     Lixada tianium pot (750 ml) 

Nu je een goedkoop brandertje voor je trektocht hebt gevonden, wil je nog een pannetje hebben. Dit pannetje van Lixada kost maar € 20,-. Hier kan je gemakkelijk een maaltijd in maken voor jezelf en daarbij krijg je ook nog eens een opvouwbare spork. Dat betekent dat je verder geen geld meer hoeft uit te geven om te kunnen koken. Het pannetje weegt 128 gram en de sprok weegt 15 gram. 

4.     Trvlmore slaapmat 

Wil jij een makkelijk op te blazen en comfortabele slaapmat voor je eerste trektocht? Dan is deze misschien wel wat voor jou. Voor € 40,- haal je een slaapmat in huis met ingebouwde pomp en kussen. Hij weegt 610 gram en is opgerold ongeveer even groot als jouw water flesje. Wil je nog goedkoper weg op pad kunnen en slaap jij overal en altijd goed? Dan kan je ook kiezen voor een foam slaapmat, deze zijn vaak nog goedkoper!

5.     Nature Hike donzen slaapzak 

Ik adviseer om een goede slaapzak aan te schaffen. Hier betaal je vaak net iets meer voor, maar je weet zeker dat je het niet koud hebt tijdens je eerstvolgende hiking trip. De Naturehike donzen slaapzak is precies wat je nodig hebt wanneer je voor de eerste keer op pad gaat. Hij weegt 1.360 gram en is klein te verpakken waardoor hij gemakkelijk in je rugzak past. 

Jouw basis budget trektocht uitrusting kost in totaal € 365,-. Dan heb je gelijk alle materialen die je nodig hebt voor tijdens jouw eerste trektocht. Hierna bepaal je zelf waar je naartoe op pad gaat! Wil je meer weten over hiking en outdoor? Kijk dan eens op www.ikwilhiken.nl

Total
0
Shares
Previous Article

Shoppen als belangrijk onderdeel van de economie

Next Article

Minimaal aan te leveren documenten als je geld wilt lenen

Related Posts