iPhone 15 met zakelijk abonnement: waar moet je op letten?

Heb je een eigen bedrijf met meerdere werknemers? Of moet je voor je werk veel bellen? Dan kan een zakelijk iPhone abonnement een interessante optie voor je zijn. De voordelen kunnen zijn:

  • De kosten voor (meer) belminuten zijn lager.
  • Buiten je bundel bellen is zakelijk minder prijzig dan wanneer dat bij je privé abonnement gebeurd.
  • Zakelijke belkosten kun je aftrekken van de belasting.
  • Bellen en internetten op buitenlandse netwerken is goedkoper dan bij een privé abonnement.

Overtuigd? Lees dan vooral verder. In dit artikel vertellen we je alles over de zakelijke IPhone abonnementen. Zo kom je goed beslagen ten ijs. De iPhone 15 Plus zakelijk is dus een goede keuze als zakelijk iPhone abonnement. Deze komt zeer binnenkort beschikbaar! Maar waar moet je nou precies op letten bij het afsluiten?

Vergelijk aanbieders

Om te beginnen moet je de diverse aanbieders met elkaar vergelijken. De prijzen kunnen onderling nogal verschillen bij de diverse providers. Dat is dus snel verdiend!

Welke bundels worden aangeboden?

Bedenk dat een abonnement met toestel goedkoper is dan de telefoon los erbij kopen. In het abonnement zijn de kosten voor de iPhone namelijk een stuk lager dan los in de winkel. Omdat de iPhone 15 nog niet in de winkels ligt (deze wordt verwacht in september 2023) zijn de precieze bundels en prijzen nog niet bekend. Hou Apple goed in de gaten voor de laatste informatie!

Wat zijn de eenmalige kosten?

Meestal betaal je zo'n 20 a 25 euro aan eenmalige kosten, om je abonnement aan te sluiten. Op dit moment zijn er ook veel acties waarbij je tijdelijk geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dus daar op letten kan lonen!

Eventuele extra's bij je abonnement

Als je naast een zakelijk mobiel abonnement ook zakelijk internet afneemt, krijg je bij de meeste providers korting op de abonnementsprijs. Voor extra abonnementen die je afsluit betaal je meestal ook een gereduceerd tarief. Over het algemeen heb je binnen Nederland onbeperkt Internetten en bellen en in het buitenland onbeperkt bellen en een flinke bundel (zo rond de 50 GB) Internet. Een goede reden om je er eens goed in te verdiepen.

We hopen je meer inzicht te geven in de wereld van zakelijke iPhone abonnementen. Goed onderzoek doen bij het afsluiten van een zakelijk iPhone abonnement is dus absoluut een must, als je een goede deal wilt sluiten. Het klinkt allemaal mooi en prachtig en zeer aantrekkelijk: zo'n zakelijk iPhone abonnement, maar je kan natuurlijk niet zomaar een zakelijk iPhone abonnement afsluiten. Je moet geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel of je moet een recent zakelijk bankafschrift kunnen laten zien. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel het juiste abonnement voor jouw bedrijf gevonden. Wil je gaan voor de iPhone 15? Dan moet je nog even geduld hebben. Deze wordt in de komende weken gelanceerd. We wensen je veel succes met de zaken: voor nu en in de toekomst!

Total
0
Shares
Previous Article

5 punten waarop internet voor bedrijven verschilt van particuliere internetabonnementen

Next Article

Bespaar geld met isolerende raambekleding

Related Posts