Wat kunnen we verwachten van Cardano in 2022?

Wil jij gaan handelen in Cardano? In deze blog vertellen we je wat je kan verwachten van Cardano in 2022. 

We zien dat het afgelopen jaar de cryptocurrency koersen een beetje in een dalende lijn zijn begonnen. Maar de verwachting is toch wel dat deze weer de lucht in gaan schieten op het moment dat de zomer gaat beginnen. De meeste pieken vinden namelijk plaats de afgelopen jaren tussen mei en oktober. Cardano is één van de spraakmakende munten op het moment. We zien dan ook dat deze munt goede cijfers haalt en de verwachting is dat hij dit nog veel meer zal gaan doen het komende jaar. 

Wat zijn de Cardano verwachtingen na corona 

We zullen een leven voor en na corona hebben. Cardano is een munt die vooral is gestegen in de periode dat het coronavirus in zijn hoogste pieken zal. Er zijn niet echte verbanden te leggen tussen stijgingen of de maatregelen in bepaalde landen. Wel is het natuurlijk de vraag wat er gaat gebeuren na corona wanneer meer mensen weer gaan investeren in vakanties in plaats van crypto. Wij denken dat hij een bepaalde stijging zal gaan maken, maar dat deze minder zal zijn dan de twee jaar hiervoor. Dus verwacht niet ineens gouden bergen dit jaar. Maar voor exacte cijfers is het goed om crypto nieuws in de gaten te houden. 

Lange termijn investering van Cardano? 

Er zijn veel traders die daytraden. Dit houdt in dat je dagelijks blijft handelen om zo geld te verdienen. Vaak gaat hier natuurlijk veel geld mee gemoeid. Wij adviseren vooral voor beginners om een lange termijn investering te maken. Munten die zich hebben bewezen zijn vaak goed voor een langere termijn investering. Zo zien we dat het Cardano nieuws de laatste jaren goed blijft en dat deze ook behoort tot een positieve lange termijn investeringsmunt. De geluiden zijn dat Cardano zo’n 100 tot 200% zal gaan stijgen in de komende 5 jaar. Echte positievelingen noemen zelfs cijfers als: 500 en 1000%. Maar het blijft speculeren. 

Waarom gaan veel investeerders voor Cardano? 

De vraag waarom is vaak de juiste vraag om zelf ook in een bepaalde munt te investeren. Zo is de Bitcoin inmiddels een grote munt geworden en dat brengt met zich mee dat er veel andere munten aan een jacht zijn begonnen. Maar ook zijn er laatst grote onderzoeken naar buiten gekomen over de effecten van Bitcoin op het milieu. Hierna zijn er veel vragen gesteld of dit niet schoner kan. Cardano heeft een slimme manier gevonden en hier smullen investeerders natuurlijk van. Hierdoor is de munt in een jaar tijd 4000% in waarde gestegen. Zal hij blijven stijgen is natuurlijk de vraag. 

De beste crypto om in te investeren 

Waar Cardano dus een goede munt is om in te investeren zien we ook dat de Bitcoin het nog steeds naar behoren doet. Daarbij zijn veel gek van Ethereum en ook wij zijn er dol op. Wil je handelen in een nieuwere munt dan kan Polar of Shiba Inu een leuke munt zijn waarvan de verwachtingen hoog zijn gespannen. Verdiep je goed in munten voordat je aan het handelen gaat. Bekijk er hier een video over.

Total
0
Shares
Previous Article

Rusland gaat crypto reguleren. Wat betekent dat?

Next Article
Natural Gas, Depositphotos

<strong>De toenemende druk op aardgas</strong>

Related Posts